IZBORI 2011

2011-10-27 15:07

Izbori 2011

( iliti birati  ili ne birati, između kukuriku i kuku lele majko moja mila, ili kukuruku ku paloma, pitanje je sad.. )

 

    U redu, ajde da i to obavimo. Izbori su i sad se moramo misliti kako dalje.

    Svakako je svima jasno da oni koji su sada na vlasti neće dobiti većinu na izborima, koji se trebaju održati 04 12 2011 godine i može se reći da nema nikakvih iznenađenja. Taj miris poraza tinja od izbora 2007 godine ( barem meni, a sa ostale ne znam),jer je nemoguće da politika rasprodaje državne imovine, kako bi se punile rupe u proračunui kupovati nekakav socijalni mir, ikako može opstati. Ne trebam ni spominjati raznorazna događanja koja su se dešavala unazad 4 godine, kao jako dobre argumente zašto kuku lele majko moja mila, vjerojatno neće ponovo dobiti izbore ( osim ako i ovog puta oni koji su mrtvi ponovo ne glasaju za njih po nekoliko puta, kao što se dosada dešavalo ).

    Jednostavan zaključak koji se iz svega toga može donjeti je da nam i nije potrebna nekakva astrološka analiza od tamo nekakvog astrologa, da bi se pogodilo tko neće, a tko bi mogao dobiti na ovogodišnjim izborima. Ali kako mi je došlo da nešto oko toga napišem, što se sad može.

Astrološki gledano, a koristio sam i neke druge metode, kako bih na što lakši i brži način došao do odgovora, mislim da i neće biti nekih većih iznenađenja, što je već naslućeno u ajmo reći uvodu. Dakle, HDZ gubi dosta glasova i time najvjerojatnije i vlast. Tako da se nema više što reći o njima. Izgleda da će se najviše slaviti u prostorijama SDPa i partnera, koji dobivaju na izborima, tako da bi to bilo ukratko sve.

    Promatrajući pokazatelje za ostale stranke,došao sam do zaključka da bi HDSSB mogao dobiti dobar dio kolača, a zanimljivo je i da nova stranka Hrvatski laburisti – stranka rada, mogu imati dosta razloga za zadovoljstvo. Postoji mogućnost povratka DC u sabor. Kerum jako slabo prolazi, dakle trebao je prihvatiti parnestvo sa nekim.  Za HSP ne znam što reći, jer imam nekako proturječne informacije, slično vrijedi i za HSS. Kao da su tu negdje blizu, ali nemam dovoljno jake pokazatelje da če ostvariti nekakav veći napredak. Bilo bi zanimljivije da prođu izborni prag.

 Vaš AstroMaestro

 

Natrag

Pretraži website

© 2009 All rights reserved.