Ukratko o meni...

Rođen sam u Zagrebu 1963 godine. Astrologijom i slićnim stvarima se bavim od 1986 godine. Imam veliko iskustvo, mogu reći da sam već mnogo toga prošao, tako da se mogu pohvaliti kako skoro da nema više onog pitanja koje bi me iznenadilo ( mada se nikad ne zna ). Mislim da sam kroz sve ove godine napravio oko 30.000 što Astroloških analiza, što gledanja u Tarot karte, ili kroz I Ching.... To mogu zahvaliti ogromnom iskustvu koje sam stekao na 060 telefonima.

   Kako sam uvijek sklon eksperimentiranjima, usput sam došao do velikog iskustva u pronalaženju odgovora ili kako to drukčije zvući odgonetanju zagonetki. Ne sramim se usporedno koristiti s dvije ili više tehnika, kako bih došao do odgovora. Naučio sam kako preko različitih kuteva gledanja doći do suštine problema, kao i do onih odgovora koji su najvažniji. Moja specijalnost su Astrološke psihoanalize. Moram priznati da mi najviše znanja nedostaje u Astromedicini, no dovoljno dobro se i ovdje snalazim. Želim reći i to da se tek sada nakon svih ovih silnih godina smatram dovoljno spremnim za Jyotish astrologiju, no tko zna....

    Naravno, ako se desi, a to se uvijek može desiti da ne znam doći do odgovora, ili da iz meni poznatog razloga intuicija kaže, kako ne bi trebao o tome nečemu pričati, neću se sramiti reći kako ne znam odgovor na to neko pitanje.

   Prije svega govorim ono što mislim da trebam reći, kako bih mogao mirno spavati. Nakon toga ću vam dati tražene odgovore, ali najprije ide ono što ja želim reći. Ono što ste pitali je na prvom mjestu nakon toga. Nemam vas potrebu lagati ili vam ići  niz dlaku po svaku cijenu.... To vrlo vjerojatno nikad nećete dobiti od mene.

 

Naravno da je diskrecija zagarantirana, to je do te mjere točno, da kada obavim  svoj posao s vama i odem od vas, ili vi od mene, automatski zaboravljam što sam vam rekao....

Previše informacija.....

You can highlight important information or announcements in text like this.

History of project

In this part you can describe the project's history and give reasons for its creation. It is convinient to mention project milestones and honor participating people.

Our users

Here you can describe a typical user and why this project is important to them. It is good to motivate your visitors so that they come back to your website.

Pretraži website

© 2009 All rights reserved.